Om Male.no

La malerne kjempe om deg.

Vårt kundeløfte | Hvordan fungerer Male.no | Hvem er vi? | Personvern | Kundesupport | For malere | For presse | For andre samarbeidspartnere

Vårt kundeløfte

Bilde av Gulbrand Øverbye
Gulbrand Øverbye: Produktansvarlig

Vi jobber hver dag for å utvikle Male.no til markedets beste anbudstjeneste for malere. Dette oppnår vi ved å sette forbrukeren først, og kun samarbeide med seriøse og pålitelige partnere.

Når du bruker vår anbudstjeneste kan du forvente tilbud av høy kvalitet, til en god og konkurransedyktig pris – enten du skal male hele den ytre fasaden eller et lite rom innendørs.

Hvordan fungerer Male.no?

Male.no er en anbudstjeneste hvor du lar malerne komme til deg med sine beste tilbud, så du slipper å grave dem frem selv. Alt du behøver å gjøre er å fylle ut skjemaet vårt, motta tilbud fra lokale malere og til slutt velge tilbudet som passer deg best.

Tjenesten er gratis og helt uforpliktende. Om du mot formodning ikke er fornøyd med noen av tilbudene du mottar, står du fritt til å takke nei til alle uten at det koster deg noe.

Hvem er vi?

Male.no er utviklet, eid og drevet av det norske selskapet Nettbureau AS (org.nr. 997 104 854 mva.).

I Nettbureau har vi siden 2009 arbeidet med og utviklet forbrukerrettede nettsider for sammenligning av produkter og tjenester. Siden den gang har vi etablert oss som markedsledende innen flere bransjer, og har på veien hjulpet tusenvis av mennesker med å finne bedre og billigere avtaler.

Kanskje har du allerede benyttet deg av en av våre andre tjenester, som for eksempel Eiendomsmegler.no, Strøm.no eller Boligalarmer.no?

bilde av anders øie
Anders Øie: Forretningsansvarlig

Personvern

Din informasjon er trygg hos oss. Informasjonen du fyller inn i skjemaet vil kun sendes til lokale malere som vil hjelpe deg. Vi vil aldri bruke din personlige informasjon til noe annet enn å gi deg markedets beste tilbud på malerarbeid.

Det eneste vi vil sende deg er en epostbekreftelse på at vi har mottatt henvendelsen din.

Les mer: Personvern og informasjonskapsler

Kundesupport

Er det noe du lurer på, eller har kommentarer på noe som kunne vært bedre, må du gjerne fortelle oss det på en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Finn svar på vanlige spørsmål relatert til tjenesten Male.no her.

For malere

Er du maler med ønske om gode leads fra potensielle kunder? Vår anbudstjeneste videresender kun relevante kunder som trenger hjelp i ditt nærområde.

Send en epost til vår salgsansvarlig, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., og få en større kundeportefølje.

Les mer: For Malere

For presse

Er du journalist og vil komme i kontakt med oss i Male.no?

Send en epost til vår kommunikasjonsansvarlig, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

For andre samarbeidspartnere

Har du en god idé om et samarbeid med Male.no? Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..